Mechanische ventilatiebox vervangen

Wilt u uw mechanische ventilatiebox laten vervangen? Dan bent u bij Air System aan het juiste adres! Onze onderhoudsexperts zijn gecertificeerd, snel ter plaatse in heel Nederland en dat tegen een scherpe prijs!

Bij het vervangen van de ventilatiebox raden we aan om direct de ventilatiekanalen te reinigen. Zo geniet u weer van een gezond binnenklimaat, minder energieverbruik en een stille werking.

mechanische ventilatiebox vervangen

Vervang de ventilatiebox op tijd

Bespaar op energiekosten

Gezonder binnenklimaat

Minder geluid

f

Optimale werking

Wanneer laat je de ventilatiebox vervangen?

Na 10 tot 15 jaar is uw mechanische ventilatiebox verouderd. Vaak is dit te merken aan het geluid dat de ventilatiebox maakt. Iets wat je minder goed merkt, is het verbruik. Oude ventilatieboxen werken vaak nog op wisselstroom die relatief veel energie verbruiken. De nieuwe generatie ventilatieboxen werkt op gelijkstroom. Dit is een belangrijke upgrade ten opzichte van de oude boxen.  Met een nieuwe ventilatiebox bespaar je zo’n 130 kWh per jaar (Milieu Centraal). Wanneer je ervan uitgaat dat een nieuwe box weer 15 jaar meegaat, dan is het een investering die zichzelf terugverdient.

Heeft u dus een ventilatiebox die al langer dan 15 jaar niet vervangen is? Dan is het slim om de box te laten vervangen! Naast dat het systeem weer beter en stiller werkt, het defecten voorkomt en het binnenklimaat gezonder wordt, bespaart het ook nog eens op de energiekosten, omdat een nieuwe box in verhouding meer capaciteit heeft. 

Is uw ventilatiebox nog een stuk jonger, maar neemt de werking af en begint hij steeds meer geluid te maken? Dan kan het reviseren van de motorplaat een goede optie zijn. 

Wat kost het vervangen van een mechanische ventilatiebox?

De kosten voor het vervangen van uw mechanische ventilatiebox zijn afhankelijk van het merk en type ventilatiebox dat op dit moment in huis aanwezig is. Het vervangen van een mechanische ventilatiebox kan al vanaf € 349,– . Wilt u vrijblijvend een exacte prijs ontvangen? Neem dan contact met ons op! 

Wij werken onder andere met:

Waarom kiest u voor Air System?

R

We scoren een 9,4 met meer dan 200 reviews

Gecertificeerde monteurs

We zijn snel ter plaatse

Profiteer van een gezond binnenklimaat

Afspraak maken of vrijblijvende offerte?

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het vervangen van uw mechanische ventilatiebox? Of wilt u direct een afspraak inplannen? We helpen u graag snel en vakkundig verder! Zo profiteert u weer van een gezond binnenklimaat en lagere energiekosten. Neem daarvoor gerust contact met ons op door te bellen, te mailen of via het contactformulier onderaan de pagina.

mechanische ventilatiebox laten vervangen

Uw lucht, onze zorg

Om een afspraak te maken neem contact op via dit formulier of telefonisch op 026-8450345.

 

Wij helpen u verder met ventilatie van uw huis!

Telefonisch bereikbaar: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 09:00 tot 15:00 uur. Woensdag telefonisch niet bereikbaar. U kunt altijd mailen naar info@air-system.nl.

Adres: Snelliusweg 40-9, 6827 DH Arnhem

KVK nummer: 55158471