Onze tarieven

U kunt bij ons terecht als het gaat om mechanische ventilatie en WTW-systemen. Bij werkzaamheden kunt u denken aan het aanleggen, onderhouden en vervangen. Graag denken we met u mee en geven we u een advies over wat in uw situatie het beste resultaat geeft. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op! Hieronder vindt u onze tarieven.

mechanische ventilatie controleren

Tarieven voor onderhoud

Onderhoud aan uw mechanische ventilatie

Reinigen ventilatiebox
Inspectie ventilatiebox
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigventielen
Inregelen ventilatie incl meetrapport
Ventilatieadvies
Prijs
Klein onderhoud

€ 85,-

Groot onderhoud

€ 157,-

Groot onderhoud ++

€ 197,-

Alle kosten zijn inclusief BTW en voorrijkosten.

Onderhoud aan uw balans ventilatie (WTW)

Reinigen ventilatiebox
Inspectie ventilatiebox
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigventielen
Inregelen ventilatie incl meetrapport
Ventilatieadvies
Prijs
Klein onderhoud

€ 105,-

Groot onderhoud

€ 187,-

Groot onderhoud ++

€ 287,-

Alle kosten zijn inclusief BTW en voorrijkosten.

Plan direct je onderhoud!

Bij Air System hanteren we altijd scherpe tarieven voor ons onderhoud. We vinden het belangrijk dat een schoon leefklimaat voor iedereen haalbaar is en dat u altijd op de hoogte bent van de huidige staat van uw ventilatiesysteem. We adviseren u dan ook graag. Een van onze monteurs kan snel bij u ter plekke zijn om uw ventilatie-unit en ventilatiekanalen te onderhouden. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat we een hoge kwaliteit leveren. Al onze monteurs zijn ervaren en zullen secuur hun werkzaamheden uitvoeren. Alles wordt netjes opgeruimd, zodat u direct zelf kunt genieten van een fijn, gezond en optimaal binnenklimaat. Tevens krijgt u direct een advies over hoe u het ventilatiesysteem het beste kunt gebruiken, hoevaak onderhoud ongeveer nodig is en kunt u eventuele vragen stellen. Kortom: we staan altijd voor u klaar!

Vrijblijvende offerte voor installatie & vervangen

Het laten plaatsen of vervangen van een ventilatiesysteem in uw woning doen wij ook. Echter is het van belang dat wij eerst meer informatie hebben: om wat voor een woning gaat het, het woonoppervlakte, huidig systeem, etc. Benieuwd wat de installatie van een nieuw ventilatiesysteem kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Neem contact met ons op, zodat we u direct verder kunnen helpen. We nemen doorgaans binnen 2 werkdagen contact met u op, om duidelijk te krijgen wat er moet gebeuren. U ontvangt dan binnen de daaropvolgende 2-3 werkdagen een vrijblijvende offerte.

Uw lucht, onze zorg

Om een afspraak te maken neem contact op via dit formulier of telefonisch op 026-8450345.

 

Wij werken onder andere met:

Wij helpen u verder met ventilatie van uw huis!

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur

Adres: Snelliusweg 40-9, 6827 DH Arnhem

KVK nummer: 55158471