Over Air System

Het moet voor ieder huishouden mogelijk zijn om een gezond leefklimaat te bewerkstelligen. Dat is waar wij, Air System, in geloven en waar we ons dagelijks voor inzetten. Wij zijn specialist in het onderhoud en de installatie van ventilatiesystemen. Daarnaast zijn we tevens werkzaam voor VvE’s, vastgoedbeheerders en gemeenten. Ons streven is om u altijd te voorzien van het juiste advies en het gewenste resultaat: een optimaal en gezond binnenklimaat.

Air System is dé specialist in onderhoud & installatie van ventilatiesystemen

Air System staat voor kwaliteit. Van begin tot eind zorgen we ervoor dat u altijd goed wordt geïnformeerd over de mogelijkheden van de ventilatie in uw woning, worden de werkzaamheden nauwkeurig uitgevoerd en kunt u altijd bij ons terecht met eventuele vragen. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we altijd hoe we ervoor kunnen zorgen dat uw mechanische ventilatie goed is afgesteld op uw woning en daarmee dus uitstekend functioneert.

Team van ventilatiespecialisten

Ons team van ventilatiespecialisten bestaat uit enthousiaste, ervaren monteurs – die elke dag weer met veel plezier aan de slag gaan. We vinden het belangrijk dat onze monteurs altijd goed geschoold zijn en zorgen ervoor dat er regelmatig cursussen beschikbaar zijn voor hen om te volgen.

We staan altijd voor u klaar!

Indien u te maken heeft met bijvoorbeeld een storing, kan een van onze monteurs snel ter plaatse zijn. We vinden het belangrijk om ons flexibel op te stellen, zodat eventuele problemen spoedig worden opgelost en u er vervolgens geen omkijken meer naar heeft. Bij mogelijke vragen over uw ventilatiesysteem, kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice.

Wij helpen u verder met ventilatie van uw huis!

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur

Adres: Snelliusweg 40-9, 6827 DH Arnhem

KVK nummer: 55158471