Over ons

Air System is in 2012 opgericht met een duidelijk doel: mensen helpen een gezond binnenklimaat te realiseren. We merkten dat veel bedrijven in onze branche niet alle stappen van A tot Z correct uitvoeren en zagen mogelijkheden om hier verandering in te brengen.

Wij denken graag met onze klanten mee om betere oplossingen te bieden. Vaak kunnen we aan de hand van een foto de situatie beoordelen; soms is een uitgebreide inventarisatie nodig.

Persoonlijke aandacht en ondersteuning vinden wij ontzettend belangrijk. Met jarenlange ervaring op het gebied van ventilatie staan we klaar om onze klanten een gezond binnenklimaat te bieden, of het nu gaat om onderhoud of volledige installatie van systemen.

over ons air system arnhem

Dé specialist in onderhoud & installatie van ventilatiesystemen

Onze inzet is om de meest efficiënte en betrouwbare ventilatie oplossingen te leveren. Of het nu gaat om het installeren van mechanische ventilatiesystemen of warmte-terugwinsystemen (WTW), ons doel is ervoor te zorgen dat u altijd kunt ademen in een gezonde en frisse leefruimte.

  Team van ventilatiespecialisten

  Ons team van ventilatiespecialisten bestaat uit enthousiaste, ervaren monteurs – die elke dag weer met veel plezier aan de slag gaan. We vinden het belangrijk dat onze monteurs altijd goed geschoold zijn en zorgen ervoor dat er regelmatig cursussen beschikbaar zijn voor hen om te volgen.

  Onze klanten

  Wij hebben het voorrecht gehad om samen te werken met een breed scala aan klanten, van woonhuizen tot bedrijven en instellingen. Elk project, groot of klein, benaderen we met dezelfde toewijding en professionaliteit. Uw tevredenheid en gezondheid zijn onze hoogste prioriteit. 

  Wij combineren technische kennis met een klantgerichte benadering. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat elke installatie en servicebeurt wordt uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in ventilatie technologie om u de best mogelijke oplossingen te kunnen bieden.

  We staan altijd voor u klaar!

  Indien u te maken heeft met bijvoorbeeld een storing, kan een van onze monteurs snel ter plaatse zijn. We vinden het belangrijk om ons flexibel op te stellen, zodat eventuele problemen spoedig worden opgelost en u er vervolgens geen omkijken meer naar heeft. Bij mogelijke vragen over uw ventilatiesysteem, kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice.

  Wij helpen u verder met ventilatie van uw huis!

  Telefonisch bereikbaar: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 09:00 tot 15:00 uur. Woensdag telefonisch niet bereikbaar. U kunt altijd mailen naar info@air-system.nl.

  Adres: Snelliusweg 40-9, 6827 DH Arnhem

  KVK nummer: 55158471