WTW ventilatie aanleggen

Bent u op zoek naar een expert waarbij u terecht kan voor het aanleggen van WTW ventilatie? Air System helpt u graag verder. Er zijn hierin verschillende opties, dus het is altijd belangrijk om voorafgaand (telefonisch) contact te hebben. Hierdoor weten we meer over uw woning, wat nodig is en of WTW ventilatie de juiste optie is. Daarnaast kan het zijn dat u al ventilatiekanalen heeft of dat dit ook nog moet worden aangelegd. Kortom: graag geven we u een advies op maat!

wtw ventilatie aanleggen

Waarom WTW ventilatie aanleggen?

Een ventilatiesysteem staat altijd aan en zorgt daarmee continu voor een gezonde lucht in huis. Dit is erg belangrijk voor uw gezondheid en daar profiteert u elke dag weer van. Daarnaast zorgt het ervoor dat u geen vocht en condens in uw woning heeft. Datzelfde geldt voor schimmels en nare luchtjes. Wist u bijvoorbeeld dat elk gemiddeld gezin zon 10 liter vocht per dag produceert? Vochtige lucht in uw huis kan leiden tot deze schimmels. Dit versterkt eventuele allergieën en luchtwegproblemen. Zorg dus voor goede ventilatie.

Wanneer een huis goed geventileerd is, verbruikt u bovendien minder energie. Droge lucht wordt namelijk sneller verwarmd dan vochtige lucht. Hierdoor hoeft u minder hard te stoken en maakt u uw huis sneller aangenaam.

Kosten voor WTW ventilatie aanleggen

Wilt u een WTW unit aan laten leggen door ons? Graag helpen we u verder! Het is hiervoor van belang dat wij eerst meer weten over uw huidige situatie. Heeft u al een unit, liggen de ventilatiekanalen er al? Op deze manier weten we wat nodig is en op welke wijze we u het beste van dienst kunnen zijn. Neemt u dus gerust contact met ons op, zodat we u snel van dienst kunnen zijn.

Zo werkt Air System

Indien u ervoor kiest om WTW-ventilatie aan te laten leggen, is het proces afhankelijk van het feit of dit met ventilatiekanalen aangelegd dient te worden óf dat de ventilatiekanalen er al zijn. De WTW unit wordt zo dicht mogelijk bij de buitenmuur geplaatst en de kanalen zijn verwerkt in de muur en/of plafond. Het aanleggen van een WTW systeem is niet zo gemakkelijk, vooral wanneer ook de luchtkanalen nog aangelegd dienen te worden. We raden dus aan om dit altijd te laten doen door een expert. 

Ook is het mogelijk om accessoires (bijvoorbeeld een sensor) op het WTW systeem aan te sluiten. Dit is extra handig, omdat het CO2 gehalte dan wordt gemeten. Hiermee houdt u de energiekosten laag, omdat het systeem precies doet wat nodig is. 

Waarom kiest u voor Air System?

R

We scoren een 9,4 met meer dan 200 reviews

R

Reken op de kennis en kunde van onze monteurs

R

We zijn snel ter plaatse

R

Profiteer van een gezond binnenklimaat

wtw aanleggen

Vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Bent u benieuwd naar meer informatie over WTW ventilatie aanleggen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via het onderstaande contactformulier, door te bellen naar 026-8450345 of te mailen naar info@air-system.nl.

Wij werken onder andere met:

Meest gestelde vragen

Logisch als u nog vragen heeft over het aanleggen van WTW ventilatie. Uiteraard kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen. Echter delen we hieronder ook graag de meest gestelde vragen met u!

K
L
Zijn de ventilatiekanalen zichtbaar?

Het kan voorkomen dat het zichtbaar is, maar over het algemeen is dit netjes weg te werken.

K
L
Waar zorgt een WTW unit voor?

Een WTW ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat. Daarbij profiteert u van een minimaal energieverbruik en houdt de afgevoerde en toegevoerde lucht in balans.

K
L
Mogen ramen wel worden open gezet?

Uiteraard mag u altijd een raam open zetten, maar voor de mate van ventilatie hoeft dit niet. De WTW unit zorgt voor voldoende ventilatie.

K
L
Hoe vaak moet ik mijn WTW filters vervangen?

We adviseren om elk half jaar de WTW filters te vervangen. Indien u last heeft van een luchtwegaandoening, adviseren we het vaker te wisselen.

K
L
Wanneer moet ik in welke stand ventileren?

Stand 1 is laag en gebruikt u gedurende de nacht en bij afwezigheid. Stand 2 is midden en gebruikt u overdag bij aanwezigheid van één of meerdere personen. Stand 3 is hoog en wordt gebruikt tijdens koken, douchen of baden.

K
L
Hoe kan ik betalen?

U kunt bij ons pinnen of contant betalen.

K
L
Berekenen jullie voorrijkosten?

We berekenen geen voorrijkosten, enkel bij reparaties.

Uw lucht, onze zorg

Om een afspraak te maken neem contact op via dit formulier of telefonisch op 026-8450345.

 

Wij helpen u verder met ventilatie van uw huis!

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur

Adres: Snelliusweg 40-9, 6827 DH Arnhem

KVK nummer: 55158471