WTW ventilatie onderhoud en reinigen

Een goed werkend ventilatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd zeker bent van een gezond binnenklimaat. Zonder een ventilatiesysteem wordt het vochtig in huis, ontstaat een muffe geur en daarnaast heeft het een weerslag op uw gezondheid.  Daarom is het van belang dat u regelmatig uw WTW unit laat reinigen en onderhouden. Zo profiteert u van een gezonde, frisse luchtkwaliteit én voorkomt u schimmels en nare luchtjes. Daarnaast adviseren we om elk half jaar de WTW filters te vervangen. Graag vertellen we meer over WTW ventilatie onderhoud en reiniging.

Waarom WTW ventilatie onderhouden?

Door de WTW unit consequent te laten onderhouden, zorgt u ervoor dat er altijd een gezonde lucht is in uw huis. Een vervuild systeem zorgt er namelijk voor dat vervuilde en vochtige lucht niet goed wordt afgevoerd. Laat het dus periodiek reinigen, want het bevordert de luchtzuivering in uw huis. Door het onderhoud werkt het WTW systeem altijd goed en heeft u dus een goed binnenklimaat. Kortom: een schone lucht, minder lawaai uit de WTW unit, voorkomen van nare geurtjes en schimmels, langere levensduur van unit en meer energiebesparing. 

Kosten voor WTW ventilatie reiniging

Bent u van plan om uw WTW unit te laten onderhouden/reinigen door ons? Dan is het goed om te weten dat er meerdere mogelijkheden zijn. Zo kunt u kiezen voor klein, groot of groot++ onderhoud. Bij onze tarieven vindt u hier meer informatie over. Voor WTW adviseren we in ieder geval elke twee jaar een klein of groot onderhoud en om de vijf jaar een groot++ onderhoud. Bij groot++ onderhoud wordt namelijk echt alles gereinigd. 

wtw ventilatie reinigen

Zo werkt WTW onderhoud & reiniging

Kiest u voor een groot onderhoud? Dan houdt dit het volgende in. We beginnen met het reinigen van de ventilatiebox, waarna we de ventilatie-unit grondig inspecteren. De ventilatiekanalen worden vervolgens gereinigd met een roterende borstel. Uiteraard reinigen we tevens de afzuigventielen. Als laatste geven we u een advies over het gebruik van de WTW-unit. Op onze pagina met tarieven vindt u meer informatie over klein, groot en groot++ onderhoud.

Waarom kiest u voor Air System?

R

We scoren een 9,4 met meer dan 200 reviews

R

Reken op de kennis en kunde van onze monteurs

R

We zijn snel ter plaatse

R

Profiteer van een gezond binnenklimaat

wtw onderhoud

Vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Bent u benieuwd naar meer informatie over WTW ventilatie aanleggen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via het onderstaande contactformulier, door te bellen naar 026-8450345 of te mailen naar info@air-system.nl.

Wij werken onder andere met:

Meest gestelde vragen

Logisch als u nog vragen heeft over het onderhouden of aanleggen van WTW ventilatie. Uiteraard kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen. Echter delen we hieronder ook graag de meest gestelde vragen met u!

K
L
Mogen ramen wel worden open gezet?

Uiteraard mag u altijd een raam open zetten, maar voor de mate van ventilatie hoeft dit niet. De WTW unit zorgt voor voldoende ventilatie.

K
L
Hoe vaak moet ik mijn WTW filters vervangen?

We adviseren om elk half jaar de WTW filters te vervangen. Indien u last heeft van een luchtwegaandoening, adviseren we het vaker te wisselen.

K
L
Wanneer moet ik in welke stand ventileren?

Stand 1 is laag en gebruikt u gedurende de nacht en bij afwezigheid. Stand 2 is midden en gebruikt u overdag bij aanwezigheid van één of meerdere personen. Stand 3 is hoog en wordt gebruikt tijdens koken, douchen of baden.

K
L
Hoe kan ik betalen?

U kunt bij ons pinnen of contant betalen.

K
L
Berekenen jullie voorrijkosten?

We berekenen geen voorrijkosten, enkel bij reparaties.

Uw lucht, onze zorg

Om een afspraak te maken neem contact op via dit formulier of telefonisch op 026-8450345.

 

Wij helpen u verder met ventilatie van uw huis!

Telefonisch bereikbaar: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 09:00 tot 15:00 uur. Woensdag telefonisch niet bereikbaar. U kunt altijd mailen naar info@air-system.nl.

Adres: Snelliusweg 40-9, 6827 DH Arnhem

KVK nummer: 55158471