Air System is er voor VvE’s, Vastgoedbeheerders en Gemeenten

Air System is tevens werkzaam voor VvE’s, vastgoedbeheer en gemeenten. Zo hebben we jarenlang ervaring met het werken in woonhuizen, appartementencomplexen en andere meerlaags gebouwen. Dit vereist de juiste vakkennis en kunde. Graag voorzien we u van een advies op maat en een plan van aanpak, waarna we van start kunnen gaan met bijvoorbeeld het vervangen of onderhouden van de ventilatiesystemen.

Neemt u gerust contact met ons op om een offerte aan te vragen. Er komt dan een specialist bij u langs om de situatie te bekijken. Zo kan een offerte op maat worden gemaakt.

Met trots presenteren wij u onze projecten. Neem een kijk bij onze gerealiseerde werkzaamheden voor VvE’s, Vastgoedbeheer en Gemeenten.

VvE ’t Buske

Leveren, installeren nieuwe ventilatie units merk Itho Ecofan, alsmede reiniging van kanalen en ventielen.

Lees meer

VvE Zuivelhof

Ventielen en kanalen volledig gereinigd, nieuwe vraag-gestuurde ventilatie units Itho CVE_S ECO SP met ingebouwde vochtsensor en met afstandsbediening geïnstalleerd.

Lees meer
VvE Malrove

VvE Malrove

Onderhoud gepleegd bij alle 6 appartementen en 1 penthouse waarbij ventilatie units, ventilatiekanalen en ventielen gereinigd en afgesteld zijn.

Lees meer
VvE Magenta

VvE Magenta

Bij alle bewoners nieuwe ventilatie units Itho Ecofan High Performance geleverd, geplaatst en afgesteld en de kanalen en ventielen gereinigd.

Lees meer

VvE Hof van Edinburgh

Reiniging / onderhoud van de mechanische ventilatie unit, kanalen en ventielen bij alle 9 appartementen inclusief het aanbrengen van SPLO brandvlinderkleppen

Lees meer
VvE HeesStaete

VvE HeesStaete

In goed overleg met de VvE is besloten tot groot onderhoud aan de warmte terug win systemen (WTW) bij alle appartementen.

Lees meer
VvE Fortuna

VvE Fortuna

84 Units, leidingen en ventielen volledige gereinigd en opnieuw afgesteld.

Lees meer

Uw lucht, onze zorg

Om een afspraak te maken neem contact op via dit formulier of telefonisch op 026-8450345.

 

Wij helpen u verder met ventilatie van uw huis!

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur

Adres: Snelliusweg 40-9, 6827 DH Arnhem

KVK nummer: 55158471