Maakt uw ventilatiesysteem veel geluid?

Merkt u dat uw ventilatiesysteem meer geluid begint te maken? Stoort het u dat er te veel geluid is en merkt u dat uw ventilatiesysteem niet optimaal werkt? Uiteraard is het regelmatig laten onderhouden en/of het tijdig vervangen erg belangrijk. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de motorplaat te laten reviseren door ons. De kosten voor het reviseren bedragen €70,- (inclusief retourkosten). Hoe dit precies werkt? We vertellen het u graag!  

Een goed werkend ventilatiesysteem

Voor het reviseren dient u de motor van uw ventilatiesysteem naar ons te sturen. Geen zorgen, dit gaat erg gemakkelijk en we laten in de onderstaande video zien hoe u het eenvoudig kunt demonteren. Wij werken veelal met de volgende merken: BUVA Boxstream, Stork CMFe met groene deksel, Stork CMF met grijze deksel, Stork CML met grijze deksel, Zehnder ComfoFan S met rode deksel, ITHO Daalderop CVE ECO Fan, Orcon en meer. Vraagt u zich af of uw ventilatiesysteem hiervoor geschikt is? Stuur dan een foto naar info@air-system.nl. Staat de naam van uw ventilatiesysteem hier niet bij? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave. 

Is het systeem ouder dan 15 jaar? Dan is het slim om de ventilatiebox te laten vervangen. Naast dat het systeem weer beter werkt, zijn nieuwe ventilatieboxen ook een stuk energiezuiniger.

Demonteer de motorplaat en stuur het naar ons op.

Het enige wat u hoeft te doen is de motor te demonteren van uw ventilatiesysteem. In de onderstaande video laten we zien hoe u dit kunt doen. Na het voldoen van de betaling zullen wij de werkzaamheden uitvoeren en het kosteloos retourneren naar uw adres. Uw betaalt de eenmalige kosten voor de werkzaamheden en de verzendkosten naar ons hoofdkantoor.

Hoe werkt het precies?

1. Wanneer de betaling is voldaan, kunt u de motor opsturen. In de video hierboven ziet u hoe u deze kunt demonteren.

2. U kunt het verzenden naar ons: Snelliusweg 40-9, 6827 DH Arnhem. Vergeet niet uw ordernummer, e-mailadres en gegevens in de doos te stoppen.

3. Na 1-2 werkdagen sturen we de motor retour naar uw adres.

Indien wij de ventilatiebox onverhoopt niet kunnen repareren, communiceren we dit allereerst met u en maken we afspraken over de eventuele vervolgstappen.

Bestel hier direct uw motorrevisie

 70,00

Wij helpen u verder met ventilatie van uw huis!

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur

Adres: Snelliusweg 40-9, 6827 DH Arnhem

KVK nummer: 55158471