WTW ventilatie vervangen

Heeft u uw huidige WTW ventilatiesysteem al langer dan 10 jaar, maakt het veel lawaai of werkt het niet goed meer? Dan is het tijd om uw WTW ventilatie te vervangen. Wanneer u niet tijdig de ventilatie-unit vervangt, verslechterd het binnenklimaat snel. U bent bij ons Air System aan het juiste adres. We vertellen u er graag meer over! 

wtw ventilatie vervangen

Waarom WTW ventilatie vervangen?

Merkt u dat het vocht steeds minder goed weggaat dan voorheen? Of hoort u veel lawaai als u de WTW unit aanzet? Dit kunnen tekenen zijn dat u de WTW ventilatie moet vervangen. We zien vaak dat WTW systemen tussen de 10 en 15 jaar toe zijn aan vervanging. Graag informeren we u of het inderdaad nodig is om uw ventilatiebox te vervangen of dat inregelen of onderhoud voldoende is. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Kosten voor WTW ventilatie vervangen

De kosten voor het vervangen van de WTW unit is niet zomaar te zeggen, want het verschilt heel erg per merk systeem en uiteraard per woning. Wat extra fijn is, is dat de nieuwe units een stuk minder geluid maken dan die van 10-15 jaar geleden. Meer weten over de kosten? Mail of bel ons dan gerust.

wtw vervangen

Zo vervangen we uw WTW ventilatiebox

Het vervangen van een WTW unit is niet zomaar gedaan en vraagt de nodige expertise. U kunt rekening houden met dat dit gemiddeld 3-4 uur duurt (afhankelijk van de situatie uiteraard). Om te beginnen verwijderen we, indien aanwezig, de oude ventilatie-unit. Als u wilt kunnen we direct het onderhoud uitvoeren aan de ventilatiekanalen. Vervolgens installeren we de nieuwe WTW unit. Per situatie is het verschillend of er nog ventilatiebuizen aangelegd dienen te worden, vandaar dat de stappen kunnen verschillen. Ter afsluiting zorgen we ervoor dat de WTW unit goed is ingeregeld en stellen we de ventielen per ruimte.

Wij werken onder andere met:

Waarom kiest u voor Air System?

R

We scoren een 9,4 met meer dan 200 reviews

R

Reken op de kennis en kunde van onze monteurs

R

We zijn snel ter plaatse

R

Profiteer van een gezond binnenklimaat

Vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Bent u benieuwd naar meer informatie over WTW ventilatie aanleggen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via het onderstaande contactformulier, door te bellen naar 026-8450345 of te mailen naar info@air-system.nl.

Meest gestelde vragen

Logisch als u nog vragen heeft over het aanleggen van WTW ventilatie. Uiteraard kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen. Echter delen we hieronder ook graag de meest gestelde vragen met u!

K
L
Mogen ramen wel worden open gezet?

Uiteraard mag u altijd een raam open zetten, maar voor de mate van ventilatie hoeft dit niet. De WTW unit zorgt voor voldoende ventilatie.

K
L
Hoe vaak moet ik mijn WTW filters vervangen?

We adviseren om elk half jaar de WTW filters te vervangen. Indien u last heeft van een luchtwegaandoening, adviseren we het vaker te wisselen.

K
L
Wanneer moet ik in welke stand ventileren?

Stand 1 is laag en gebruikt u gedurende de nacht en bij afwezigheid. Stand 2 is midden en gebruikt u overdag bij aanwezigheid van één of meerdere personen. Stand 3 is hoog en wordt gebruikt tijdens koken, douchen of baden.

K
L
Hoe kan ik betalen?

U kunt bij ons pinnen of contant betalen.

K
L
Berekenen jullie voorrijkosten?

We berekenen geen voorrijkosten, enkel bij reparaties.

Uw lucht, onze zorg

Om een afspraak te maken neem contact op via dit formulier of telefonisch op 026-8450345.

 

Wij helpen u verder met ventilatie van uw huis!

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur

Adres: Snelliusweg 40-9, 6827 DH Arnhem

KVK nummer: 55158471