Ventilatiesysteem onderhouden en vervangen in Apeldoorn? 

In het groene hart van de Veluwe ligt Apeldoorn, bekend om zijn ruime lanen en parken zoals het beroemde Paleis Het Loo, de Apenheul, en het uitgestrekte Nationaal Park De Hoge Veluwe. Deze stad combineert de rust van natuurlijke schoonheid met de dynamiek van stedelijke ontwikkeling, waar historische architectuur hand in hand gaat met moderne woonwijken.

Bij Air System zetten wij ons in om de luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfspand te optimaliseren door deskundig onderhoud en vervanging van ventilatiesystemen, zodat elke ademhaling in Apeldoorn zo fris is als de Veluwse lucht. Onze gespecialiseerde diensten in mechanische ventilatie en warmteterugwinning (WTW) garanderen een gezond binnenklimaat dat zowel comfort als efficiëntie biedt.

 

wtw aanleggen

Tarieven voor onderhoud

Onderhoud aan uw mechanische ventilatie

Reinigen ventilatiebox
Inspectie ventilatiebox
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigventielen
Inregelen ventilatie incl meetrapport
Ventilatieadvies
Prijs
Klein onderhoud

€ 85,-

Groot onderhoud

€ 157,-

Groot onderhoud ++

€ 197,-

Alle kosten zijn inclusief BTW en voorrijkosten.

Onderhoud aan uw balans ventilatie (WTW)

Reinigen ventilatiebox
Inspectie ventilatiebox
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigventielen
Inregelen ventilatie incl meetrapport
Ventilatieadvies
Prijs
Klein onderhoud

€ 105,-

Groot onderhoud

€ 187,-

Groot onderhoud ++

€ 287,-

Alle kosten zijn inclusief BTW en voorrijkosten.

Mechanische ventilatie: Essentieel voor een gezond huis

Mechanische ventilatie is cruciaal voor het behoud van een goede luchtkwaliteit in uw woning of appartement. Dit systeem zorgt voor continue afzuiging van vervuilde binnenlucht en reguleert de luchtvochtigheid, wat essentieel is om schimmel en vochtproblemen te voorkomen.

Diensten voor mechanische ventilatie in Apeldoorn:

  • Onderhoud: Regelmatige controle en onderhoud van de mechanische ventilatie unit om zijn efficiëntie en levensduur te garanderen.
  • Schoonmaken en Reinigen: Diepe reiniging van ventilatiekanalen en ventilatieroosters om opbouw van stof en vuil te voorkomen.
  • Vervanging: Vervangen van verouderde mechanische ventilatieboxen met moderne, energiezuinigere modellen.
  • Inspectie en Advies: Expertadvies voor de optimalisatie van uw huidige ventilatiesysteem.

Warmteterugwinning (WTW): innovatie in ventilatie

WTW-ventilatie, of balansventilatie, gebruikt een geavanceerde methode om warmte uit de afgevoerde lucht te hergebruiken voor het verwarmen van verse toevoerlucht. Dit systeem is ideaal voor nieuwbouw en renovatieprojecten waar energie-efficiëntie een prioriteit is.

WTW-diensten in Apeldoorn:

  • Filtervervanging: Het regelmatig vervangen van WTW-filters is essentieel voor de efficiëntie en effectiviteit van de luchtfiltering.
  • Schoonmaken en Onderhoud: Zorgvuldig onderhoud en schoonmaken van de WTW unit en luchtkanalen om optimale prestaties te garanderen.
  • Systeemupgrade en Vervanging: Installeren van de nieuwste generatie WTW-units voor betere prestaties en lagere energiekosten.
  • Gepersonaliseerd Systeemadvies: Advies op maat om te zorgen dat uw WTW-systeem perfect aansluit bij uw woonbehoeften.
mechanische ventilatie installateur

Waarom kiest u voor Air System?

R

We scoren een 9,4 met meer dan 200 reviews

R

Reken op de kennis en kunde van onze monteurs

R

We zijn snel ter plaatse in Doetinchem

R

Profiteer van een gezond binnenklimaat

Waarom regelmatig onderhoud noodzakelijk is

Een goed onderhouden ventilatiesysteem is niet alleen belangrijk voor de luchtkwaliteit, maar ook voor uw gezondheid. Schone luchtkanalen verminderen de aanwezigheid van allergenen zoals pollen en huisstofmijt, wat vooral belangrijk is voor mensen met ademhalingsproblemen. Daarnaast helpt regelmatig onderhoud energiekosten te besparen door de efficiëntie van uw systeem te verhogen.

 

Kies Air System voor een optimaal werkend luchtventilatiesysteem

Een optimaal werkend luchtventilatiesysteem is cruciaal voor het handhaven van een gezonde luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfspand. De kern van een efficiënte ventilatie is de mechanische ventilatiebox, die verantwoordelijk is voor het constant en effectief verplaatsen van lucht. Bij Air System zorgen wij ervoor dat deze boxen altijd op hun best presteren door geavanceerde diagnostische en onderhoudstechnieken toe te passen.

Of u nu een huiseigenaar bent of een vastgoedbeheerder, wij bieden oplossingen die zorgen voor een gezonder, comfortabeler en energiezuiniger binnenklimaat.

Neem vandaag nog contact op met Air System voor een vrijblijvende inspectie en offerte

Uw lucht, onze zorg

Om een afspraak te maken neem contact op via dit formulier of telefonisch op 026-8450345.

 

Wij helpen u verder met ventilatie van uw huis!

Telefonisch bereikbaar: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 09:00 tot 15:00 uur. Woensdag telefonisch niet bereikbaar. U kunt altijd mailen naar info@air-system.nl.

Adres: Snelliusweg 40-9, 6827 DH Arnhem

KVK nummer: 55158471