Ventilatiesysteem onderhouden en vervangen in Doetinchem  

Doetinchem, vaak het hart van de Achterhoek genoemd, staat bekend om zijn gastvrijheid en levendige centrum, omringd door weilanden en natuur. Deze stad langs de Oude IJssel is opgedeeld in verschillende buurten en wilt in de toekomst groeien naar meer dan 70.000 inwoners. Dat betekent veel nieuwbouw de komende jaren!

In deze leuke stad begrijpt Air System het belang van een schone en veilige binnenlucht voor zowel nieuwe als huidige inwoners. Dus of je nou in Dichteren, De Huet, Wijnbergen, De Hoop, overstegen of Ooseld woont. Wij zorgen voor het onderhoud van ventilatiesystemen om te garanderen dat elke inwoner kan genieten van een optimale luchtkwaliteit in hun thuis of werkplaats.

 

skyline foto Doetinchem

Tarieven voor onderhoud

Onderhoud aan uw mechanische ventilatie

Reinigen ventilatiebox
Inspectie ventilatiebox
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigventielen
Inregelen ventilatie incl meetrapport
Ventilatieadvies
Prijs
Klein onderhoud

€ 85,-

Groot onderhoud

€ 157,-

Groot onderhoud ++

€ 197,-

Alle kosten zijn inclusief BTW en voorrijkosten.

Onderhoud aan uw balans ventilatie (WTW)

Reinigen ventilatiebox
Inspectie ventilatiebox
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigventielen
Inregelen ventilatie incl meetrapport
Ventilatieadvies
Prijs
Klein onderhoud

€ 105,-

Groot onderhoud

€ 187,-

Groot onderhoud ++

€ 287,-

Alle kosten zijn inclusief BTW en voorrijkosten.

Gezonde lucht met mechanische ventilatie

Wat is Mechanische Ventilatie?
Mechanische ventilatie is het hart van een fris en gezond huis in Doetinchem. Dit systeem zorgt voor constante afvoer van gebruikte binnenlucht en introduceert verse buitenlucht, wat cruciaal is voor het verminderen van luchtvochtigheid en het voorkomen van vochtproblemen.

Diensten voor Mechanische Ventilatie:

  • Onderhoud en inspectie: Regelmatige controle om de efficiëntie en levensduur van uw ventilatie unit te garanderen.
  • Diepe Reiniging: Wij zorgen voor een grondige reiniging van luchtkanalen en ventilatieroosters, wat essentieel is om de opbouw van stof en vuil tegen te gaan.
  • Vervanging van Componenten: Vervangen van oude of ineffectieve onderdelen zoals de mechanische ventilatiebox, om moderne, energiezuinige technologie te integreren.
  • Gezondheidsvoordelen: Een schoon ventilatiesysteem houdt de luchtkwaliteit hoog, wat allergieën en ademhalingsproblemen helpt verminderen.

Innovatie door warmteterugwinning (WTW)

Wat is WTW Ventilatie?
WTW-ventilatie, of balansventilatie, is een geavanceerde methode die zorgt voor energiebesparing terwijl het uw huis in Doetinchem voorziet van verse lucht. Dit systeem haalt warmte uit de afgevoerde lucht en gebruikt deze om de inkomende koude lucht te verwarmen.

WTW Diensten Aangeboden in Doetinchem:

  • Filtervervanging: Essentieel voor het handhaven van schone lucht en het voorkomen van de verspreiding van ziektekiemen.
  • Onderhoud van het Systeem: Omvat schoonmaken van de WTW unit en luchtkanalen om efficiëntie te waarborgen.
  • Upgrades en Vervanging: Het installeren van de nieuwste generatie WTW-units die minder energie verbruiken en stiller zijn.
  • Gezondheidsvoordeel: Verbetert de algehele luchtkwaliteit en vermindert energiekosten, wat bijdraagt aan een gezonder woonklimaat.
mechanische ventilatie installateur

Waarom is regelmatig onderhoud essentieel?

Ongeacht het type ventilatiesysteem, regelmatig onderhoud is cruciaal. Stof, pollen en andere allergenen kunnen zich ophopen in systemen die niet goed worden onderhouden, wat de luchtkwaliteit vermindert en gezondheidsrisico’s verhoogt. Bovendien zorgt goed onderhoud voor lagere operationele kosten door de efficiëntie van het systeem te verhogen en potentieel dure reparaties te voorkomen.

Air System

R

We scoren een 9,4 met meer dan 200 reviews

R

Reken op de kennis en kunde van onze monteurs

R

We zijn snel ter plaatse in Doetinchem

R

Profiteer van een gezond binnenklimaat

Kies voor Air system in Doetinchem

Air System staat klaar om de luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfspand in Doetinchem te verbeteren. Onze monteurs zijn ervaren met zowel traditionele mechanische systemen als de nieuwste WTW-technologieën. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende inspectie en laat ons u helpen een gezonder, comfortabeler en energiezuiniger binnenklimaat te creëren.

Neem vandaag nog contact op met Air System voor een vrijblijvende inspectie en offerte

Uw lucht, onze zorg

Om een afspraak te maken neem contact op via dit formulier of telefonisch op 026-8450345.

 

Wij helpen u verder met ventilatie van uw huis!

Telefonisch bereikbaar: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 09:00 tot 15:00 uur. Woensdag telefonisch niet bereikbaar. U kunt altijd mailen naar info@air-system.nl.

Adres: Snelliusweg 40-9, 6827 DH Arnhem

KVK nummer: 55158471