Uw ventilatiesysteem in Oosterbeek deskundig onderhouden en gereinigd

Woont u in Oosterbeek en zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor het onderhoud en de reiniging van uw ventilatiesysteem? Bij Air System bieden wij deskundige services aan voor zowel WTW- als mechanische ventilatiesystemen. Met onze uitgebreide ervaring en gespecialiseerde kennis zorgen wij voor een gezond en efficiënt binnenklimaat in uw woning.

Of u nu in het charmante centrum van Oosterbeek woont, met zijn historische gebouwen en gezellige straten, of in de rustige wijken zoals Bilderberg en de Wilhelminastraat, wij staan voor u klaar.

Onze monteurs zijn maandelijks actief in Oosterbeek en weten precies welke ventilatie-oplossingen het beste werken in uw specifieke situatie. Wij zijn er trots op om de bewoners van Oosterbeek te voorzien van de hoogste kwaliteit lucht, zodat u kunt genieten van een gezonde leefomgeving!

 

ventilatiesysteem onderhoud

Tarieven voor onderhoud

Onderhoud aan uw mechanische ventilatie

Reinigen ventilatiebox
Inspectie ventilatiebox
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigventielen
Inregelen ventilatie incl meetrapport
Ventilatieadvies
Prijs
Klein onderhoud

€ 85,-

Groot onderhoud

€ 157,-

Groot onderhoud ++

€ 197,-

Alle kosten zijn inclusief BTW en voorrijkosten.

Onderhoud aan uw balans ventilatie (WTW)

Reinigen ventilatiebox
Inspectie ventilatiebox
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigventielen
Inregelen ventilatie incl meetrapport
Ventilatieadvies
Prijs
Klein onderhoud

€ 105,-

Groot onderhoud

€ 187,-

Groot onderhoud ++

€ 287,-

Alle kosten zijn inclusief BTW en voorrijkosten.

Voordelen van professioneel ventilatie onderhoud

Het onderhouden van uw ventilatiesysteem door professionals biedt tal van voordelen die niet alleen uw wooncomfort verbeteren, maar ook uw gezondheid en energierekening positief beïnvloeden.

N

Gezondheid

Een professioneel onderhouden ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de lucht in uw woning vrij is van schadelijke stoffen zoals stof, pollen, en schimmels. Dit vermindert de kans op gezondheidsklachten zoals allergieën, astma en hoofdpijn​​​​.

N

Verlengde levensduur

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw ventilatiesysteem, waardoor u kosten bespaart op vervangingen en reparaties op de lange termijn​​.

N

Energie-efficiëntie

Door regelmatig onderhoud blijft uw ventilatiesysteem optimaal functioneren, wat leidt tot een lager energieverbruik en dus lagere energiekosten​​.

N

Voorkomen van storingen

Door tijdig onderhoud voorkomt u dat kleine problemen uitgroeien tot grote, dure reparaties​​.

Soorten ventilatiesystemen

Mechanische Ventilatie: Mechanische ventilatiesystemen zijn ontworpen om vervuilde lucht af te voeren en verse lucht aan te voeren via een ventilatiebox met een motor. Er zijn verschillende types, zoals systemen B, C, D, en E. In Nederland is systeem C het meest gebruikelijk, waarbij de lucht mechanisch wordt afgevoerd en verse lucht natuurlijk binnenkomt​​.

WTW (Warmteterugwinning) Systemen: WTW-systemen zijn balansventilatiesystemen die zowel lucht afvoeren als aanvoeren, terwijl de warmte van de afgevoerde lucht wordt teruggewonnen om de inkomende lucht op te warmen. Dit zorgt voor een energiebesparend en comfortabel binnenklimaat. Het onderhoud van deze systemen omvat onder andere het reinigen van filters, luchtinlaten, uitlaten, en de warmteterugwinningseenheid​​.

Het belang van schone lucht in huis

Schone lucht in huis is van cruciaal belang voor uw gezondheid en welzijn. Hier zijn enkele redenen waarom:

 • Gezondheidsvoordelen: Schone lucht vermindert het risico op gezondheidsproblemen zoals allergieën, astma, hoofdpijn en andere ademhalingsproblemen​​.
 • Voorkomen van Vochtproblemen: Een goed geventileerd huis voorkomt vochtproblemen zoals condens op de ramen, vochtplekken op de muren en schimmelvorming​​.
 • Verbeterde Luchtkwaliteit: Schone lucht zorgt voor een aangenamer en gezonder leefklimaat, wat bijdraagt aan uw algehele comfort en welzijn​​.
  schone lucht inademen thuis

  Hoe vaak moet uw ventilatiesysteem in Oosterbeek worden gereinigd?

   

  De frequentie van het reinigen van uw ventilatiesysteem hangt af van het type systeem en de omgevingsomstandigheden. Hier zijn enkele algemene richtlijnen:

  Mechanische ventilatiesystemen: Laat uw mechanische ventilatiesysteem elke twee jaar klein onderhoud ondergaan, waarbij de ventilatiebox en ventielen worden gereinigd en geïnspecteerd. Groot onderhoud, inclusief reiniging van de luchtkanalen, wordt aanbevolen elke vier jaar​​.

  WTW-systemen: WTW-filters moeten om de zes maanden worden vervangen of gereinigd, afhankelijk van het type filter. Een grondige reiniging van het gehele systeem is aanbevolen om de twee jaar​​.

  Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw systeem efficiënt blijft werken en een gezond binnenklimaat behoudt.

  Ventilatiesysteem onderhoud of vervangen

  Air System

  R

  We scoren een 9,4 met meer dan 200 reviews

  R

  Reken op de kennis en kunde van onze monteurs

  R

  We zijn snel ter plaatse in Oosterbeek

  R

  Profiteer van een gezond binnenklimaat

  Afspraak maken 

  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor onderhoud of vervanging van uw ventilatiesysteem in Oosterbeek? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te helpen en een advies op maat te geven.

  Bel ons op 026-8450345 of mail naar info@air-system.nl. Vraag vandaag nog een offerte aan en geniet van een gezond en fris binnenklimaat in uw huis of appartement!

  Uw lucht, onze zorg

  Om een afspraak te maken neem contact op via dit formulier of telefonisch op 026-8450345.

   

  Wij helpen u verder met ventilatie van uw huis!

  Telefonisch bereikbaar: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 09:00 tot 15:00 uur. Woensdag telefonisch niet bereikbaar. U kunt altijd mailen naar info@air-system.nl.

  Adres: Snelliusweg 40-9, 6827 DH Arnhem

  KVK nummer: 55158471