Ventilatiesysteem onderhouden of vervangen in Velp

Bent u woonachtig in Velp en op zoek naar een deskundig bedrijf voor het onderhouden, schoonmaken, reinigen of vervangen van uw ventilatiesysteem? Bij Air System bent u aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van zowel mechanische ventilatie als WTW-ventilatie (warmteterugwinning). Ons ervaren team van gecertificeerde experts staat klaar om uw luchtventilatiesysteem in optimale conditie te houden, of u nu in een modern appartement aan de IJssel woont of in een historisch pand nabij Kasteel Biljoen.

Waarom ventilatiesystemen onderhouden en reinigen?

Het regelmatig schoonmaken en onderhouden van ventilatiesystemen is essentieel voor een gezond binnenklimaat. Ventilatiesystemen spelen een cruciale rol bij het reguleren van de luchtvochtigheid en het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw huis of appartement. Zonder goed onderhoud kunnen stof, schimmels en andere vervuilingen zich ophopen in de ventilatiekanalen, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals allergieën en ademhalingsklachten. Daarnaast verbruikt een vervuild systeem meer energie, wat resulteert in hogere energiekosten.

 

skyline foto Doetinchem

Tarieven voor onderhoud

Onderhoud aan uw mechanische ventilatie

Reinigen ventilatiebox
Inspectie ventilatiebox
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigventielen
Inregelen ventilatie incl meetrapport
Ventilatieadvies
Prijs
Klein onderhoud

€ 85,-

Groot onderhoud

€ 157,-

Groot onderhoud ++

€ 197,-

Alle kosten zijn inclusief BTW en voorrijkosten.

Onderhoud aan uw balans ventilatie (WTW)

Reinigen ventilatiebox
Inspectie ventilatiebox
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigventielen
Inregelen ventilatie incl meetrapport
Ventilatieadvies
Prijs
Klein onderhoud

€ 105,-

Groot onderhoud

€ 187,-

Groot onderhoud ++

€ 287,-

Alle kosten zijn inclusief BTW en voorrijkosten.

Mechanische ventilatie in Velp

Mechanische ventilatie zorgt voor constante en gecontroleerde luchtverversing in uw huis of bedrijfspand. Door continu oude, vochtige en vervuilde lucht te vervangen door verse buitenlucht, helpt een mechanische ventilatie unit om de luchtvochtigheid te reguleren en schimmelvorming te voorkomen.

Diensten voor mechanische ventilatie:

  • Onderhoud: Regelmatige controles en onderhoud zorgen ervoor dat uw mechanische ventilatiebox optimaal functioneert, de levensduur verlengt en onverwachte reparatiekosten minimaliseert.
  • Schoonmaken en reinigen: Diepgaande reiniging van ventilatiekanalen en ventilatieroosters, cruciaal voor het voorkomen van vuilophoping die de luchtkwaliteit kan beïnvloeden.
  • Vervanging: We vervangen oude of defecte ventilatie-units met de nieuwste modellen die efficiënter en stiller zijn, wat niet alleen het comfort verbetert maar ook de energiekosten verlaagt.

WTW ventilatie in Velp

Een WTW ventilatie, ook bekend als balansventilatie, is een geavanceerd systeem dat warmte van de afgevoerde lucht gebruikt om de binnenkomende frisse lucht te verwarmen. Dit systeem is bijzonder energiezuinig en perfect voor energiebewuste huishoudens in Velp.

WTW Diensten 

  • Onderhoud: Voor klein onderhoud (€ 105,00) reinigen en inspecteren we de WTW unit en geven we ventilatieadvies. Groot onderhoud (€ 187,00) omvat tevens het reinigen van de ventilatiekanalen en afzuigventielen. Groot++ onderhoud (€ 287,00) voegt daar het inregelen van de ventilatie incl. meetrapport aan toe.
  • Reiniging: Vervuilde WTW filters verminderen de efficiëntie van uw systeem. Wij zorgen voor grondige reiniging en vervangen de filters om optimale prestaties te garanderen.
  • Vervanging: Na 10-15 jaar kan uw WTW unit aan vervanging toe zijn. Wij bieden nieuwe, stille en energiezuinige WTW units aan die zorgen voor een gezond binnenklimaat en lagere energiekosten.
mechanische ventilatie installateur

Waarom ventilatiesysteem onderhouden?

Regelmatig onderhoud van uw ventilatiesysteem is niet alleen belangrijk voor uw gezondheid, het verbetert ook de efficiëntie van uw systeem en verlaagt de operationele kosten. Schone systemen verbruiken minder energie en hebben minder vaak last van storingen, wat leidt tot lagere energierekeningen en minder onderhoudskosten op lange termijn.

Kies voor Air System in Velp

Air System is toegewijd aan het leveren van superieure ventilatieoplossingen die zorgen voor een gezonder, comfortabeler en efficiënter thuis of werkomgeving in Velp. Onze experts gebruiken alleen de modernste technieken en apparatuur om uw ventilatiesysteem in topconditie te houden.

Air System

R

We scoren een 9,4 met meer dan 200 reviews

R

Reken op de kennis en kunde van onze monteurs

R

We zijn snel ter plaatse in Doetinchem

R

Profiteer van een gezond binnenklimaat

Neem contact op

Plan vandaag nog uw onderhoud of vervanging door contact op te nemen met Air System. Wij bieden persoonlijk advies en aangepaste oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en budget.

Bel ons op 026-8450345 of mail naar info@air-system.nl. Vraag vandaag nog een offerte aan en geniet van een gezond en fris binnenklimaat in uw huis of appartement!

Uw lucht, onze zorg

Om een afspraak te maken neem contact op via dit formulier of telefonisch op 026-8450345.

 

Wij helpen u verder met ventilatie van uw huis!

Telefonisch bereikbaar: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 09:00 tot 15:00 uur. Woensdag telefonisch niet bereikbaar. U kunt altijd mailen naar info@air-system.nl.

Adres: Snelliusweg 40-9, 6827 DH Arnhem

KVK nummer: 55158471