Mechanische ventilatie specialist inhuren in Zupthen?

Air System is uw specialist in Zutphen voor professioneel onderhoud en vervanging van ventilatiesystemen. In de Hanzestad Zutphen, bekend om zijn prachtige oude stadscentrum en schilderachtige rivierlandschappen, is het essentieel dat de binnenlucht in uw leef- of werkomgeving zuiver blijft. Wij bieden geavanceerde oplossingen voor zowel mechanische ventilatie als systemen met warmteterugwinning (WTW), gericht op het verhogen van uw wooncomfort en het verbeteren van de luchtkwaliteit.

 

Werkgebied zutphen

Waar kunnen we u mee helpen?

Mechanische ventilatie laten reinigen

Wat is Mechanische Ventilatie?
In Zutphen, waar traditionele woningen en moderne appartementen dicht bij elkaar staan, speelt mechanische ventilatie een cruciale rol in het handhaven van een gezonde atmosfeer. Deze systemen zorgen voor de nodige luchtcirculatie door vervuilde lucht uit uw huis te verwijderen en verse lucht aan te voeren.

Onze diensten omvatten:
Regulier Onderhoud: Onze technici inspecteren en onderhouden uw mechanische ventilatie unit, waarborgen de functionaliteit en verlengen de levensduur.

Grondige Reiniging: Wij verwijderen ophopingen van stof en vuil uit ventilatieroosters en ventilatiebuizen, essentieel voor het behouden van een optimale luchtstroom.

Complete vervanging: Indien noodzakelijk, vervangen we inefficiënte of verouderde ventilatieboxen door de nieuwste modellen, die zowel krachtiger als energiezuiniger zijn.

Onze werkwijze bij reiniging

Wat is WTW Ventilatie?
WTW-ventilatie, of balansventilatie, biedt een energie-efficiënte manier om uw woning in Zutphen te ventileren. Dit systeem hergebruikt de warmte van uitgeblazen binnenlucht om de binnenkomende koude lucht op te warmen, waardoor de energiekosten aanzienlijk worden verminderd.

WTW-diensten in Zutphen:
Filtervervanging: Het regelmatig vervangen van filters is cruciaal voor het handhaven van de luchtkwaliteit en het voorkomen van de verspreiding van allergenen.

Onderhoud en Schoonmaak: Wij zorgen voor het onderhoud van uw WTW unit, inclusief het schoonmaken van luchtkanalen en ventilatieroosters om maximale efficiëntie te garanderen.

Systeemupgrade en Vervanging: We upgraden verouderde systemen met state-of-the-art WTW-units die betere prestaties en lagere operationele kosten bieden.

mechanische en wtw ventilatie reinigen

Tarieven voor onderhoud

Onderhoud aan uw mechanische ventilatie

Reinigen ventilatiebox
Inspectie ventilatiebox
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigventielen
Inregelen ventilatie incl meetrapport
Ventilatieadvies
Prijs
Klein onderhoud

€ 85,-

Groot onderhoud

€ 157,-

Groot onderhoud ++

€ 197,-

Alle kosten zijn inclusief BTW en voorrijkosten.

Onderhoud aan uw balans ventilatie (WTW)

Reinigen ventilatiebox
Inspectie ventilatiebox
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigventielen
Inregelen ventilatie incl meetrapport
Ventilatieadvies
Prijs
Klein onderhoud

€ 105,-

Groot onderhoud

€ 187,-

Groot onderhoud ++

€ 287,-

Alle kosten zijn inclusief BTW en voorrijkosten.

Waarom kiest u voor Air System?

R

We scoren een 9,4 met meer dan 200 reviews

R

Reken op de kennis en kunde van onze monteurs

R

We zijn snel ter plaatse in Zutphen

R

Profiteer van een gezond binnenklimaat

Het belang van ventilatieonderhoud  

Goed onderhoud van uw ventilatiesysteem is essentieel om de luchtkwaliteit te behouden en de levensduur van het systeem te verlengen. Schone systemen zijn efficiënter, wat niet alleen de energiekosten verlaagt maar ook bijdraagt aan een gezondere leefomgeving door de aanwezigheid van schadelijke verontreinigingen en allergenen te verminderen.

Of u nu in een klassiek huis woont of een modern appartement beheert, Air System biedt oplossingen op maat die zorgen voor een gezonder, comfortabeler en energiezuiniger binnenklimaat. Onze experts staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw ventilatiebehoeften.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening omtrent mechanische ventilatie in Zutphen en omstreken?

Neem gerust contact met ons op. Dit kan via het onderstaande contactformulier, door te bellen naar 026-8450345 of te mailen naar info@air-system.nl.

Uw lucht, onze zorg

Om een afspraak te maken neem contact op via dit formulier of telefonisch op 026-8450345.

 

Wij helpen u verder met ventilatie van uw huis!

Telefonisch bereikbaar: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 09:00 tot 15:00 uur. Woensdag telefonisch niet bereikbaar. U kunt altijd mailen naar info@air-system.nl.

Adres: Snelliusweg 40-9, 6827 DH Arnhem

KVK nummer: 55158471